Youngpack vof

 

 

Al meer dan 10 jaar levert Youngpack  verpakkingsmaterialen voor de groothandel, industrie en detailhandel. Uiteenlopend van kartonnen dozen, draagtassen, tapes, folies tot specialistische verpakkingen zoals blik voor de conserven en chemische industrie. Wij houden ons voornamelijk bezig met advies, begeleiding en verkoop van industriële verpakkingen met al haar bijzonder toepassingen.

Om aan de behoefte van onze klanten te kunnen voldoen importeren wij onze producten rechtstreeks uit meer dan 10 landen over de hele wereld . Dankzij onze agentschappen en direct contact met grotere leveranciers kunnen wij in de wensen van onze klanten voorzien. Omdat wij direct vanuit de fabrieken aan onze klanten leveren hebben we geen extra opslag- en transportkosten. Uiteraard kunnen wij in overleg met u wel uit voorraad leveren zodat u te allen tijde over de benodigde producten kan beschikken. Hiervoor beschikken we over een eigen magazijn met en de nodige logistieke kennis. Onze transporteur levert door heel Nederland. Efficiëntie en punctualiteit staan hierbij voorop.

Vervolgens is Youngpack begonnen met het leveren van bedrijfskleding en het borduren en bedrukken van bedrijfskleding. De technieken die we hiervoor gebruiken zijn borduren, transferdruk en digitale druk.

In eigen huis beschikken we dan ook over industriële borduurmachines, transferpersen en we hebben een goede samenwerking met een zeefdrukkerij.

Het resultaat mag er zijn: een brede klantenkring die vele verschillende bedrijfstakken vertegenwoordigt. Grootste voordeel hiervan is de enorme ervaring die bij ieder nieuw project weer wordt opgedaan.

Vanuit ons kantoor en magazijn in Hoogerheide bedienen wij, centraal gelegen, Nederland en België. Youngpack is verdeler/agent voor verschillende producenten uit Europa en Azië.

Website:  http://www.youngpack.nl/