Goburg Metaalbewerking

 

Website:
http://www.goburg.nl/

Een volwaardige toeleverancier van verspanende bewerkingen gericht op het CNC en conventioneel draaien en frezen van onderdelen in enkelstuks en kleine tot middelgrote series.Voor andersoortige bewerkingen waaronder bijvoorbeeld vlakslijpen, honen, brootsen en harden kunt u tevens bij ons terecht.

Ook hebben we een afdeling mechanisch onderhoud en klein constructie werk. Door onze brede productiecapaciteit zijn wij op diverse markten actief.

Enkele voorbeelden: Voedingsmiddelenindustrie, Machine en Apparatenbouw, Verpakkingsindustrie en Hijstechniek, maar ook de particulier zien wij graag als klant.

In 1994 is het bedrijf Goburg in Ossendrecht opgestart als eenmanszaak in een garage. Na enkele jaren werd de ruimte te klein en moest er uitbreiding plaatsvinden. Er is een bedrijfspand betrokken aan de Noordstraat 3 te Ossendrecht. Op deze locatie is het bedrijf in 10 jaar tijd hard gegroeid en in 2007 heeft een verhuizing plaatsgevonden naar Noordstraat 5. In dit nieuwe pand zijn er voldoende groeimogelijkheden voor de toekomst.

Contactgegevens:
Telefoon: 0164-672014
E-mail: info@goburg.nl